portfolio

Welkom bij mijn portfolio. Als allround conscious creative heb ik verschillende inspirerende projecten mogen uitvoeren. Van grafisch vormgeving tot dichten en van literatuurvormgeving tot logo’s, I’m here for it. Op de sostenibbli pagina vind je meer opdrachten die ik heb gedaan onder mijn eigen bedrijf.

Dear Sun, the full project

Van het grafisch ontwerp van de omslag, het schrijven en dichten tot het uitgeven en de marketing organiseren. Dear Sun, is een volledig zelfstandig ontworpen dichtbundel over mijn groei vanaf ongelukkig met een burn-out en misplaatst worden, naar weer je thuis vinden in jezelf. Te koop voor €11,99 via Bol.com of direct via mij.

ontwerp voor het boek Wij Zijn Onze Verhalen

Voor dit project werd er aan mij en mijn collega redactieleden bij Campus Creators gevraagd een nieuw ontwerp te maken voor de bundels van de Wij Zijn Onze Verhalen serie, van de Hogeschool van Amsterdam. Na een pitch voor ieder ontwerp is mijn ontwerp gekozen en hebben we de bundels uitgebracht met dit ontwerp.

ontwerp voor dichtbundel Gedichten voor Onze Man op Sint Eustatius

Deze bundel is gemaakt voor Robert Slagt, in opdracht van de Hogeschool van Amsterdam. Voor dit project heb ik zowel het ontwerp als de illustraties gecreëerd.

digital art

Voor sommige projecten word ik gevraagd illustraties en tekeningetjes bij een grafisch ontwerp te leveren. Hierboven zie je een aantal van mijn digitale illustraties.

Create a website or blog at WordPress.com